Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Δίκαιη μοιρασιά στο Ρουμελιώτης – Λαμπερή – Αστέρας Άνω Λιοσίων 1-1..

Published

on

Μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς Λαμπερή και Αστέρας Άνω Λιοσίων σήμερα το απόγευμα 2/10 για την 1η αγωνιστική της Β΄’ κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο.

Η ομάδα της Ελευσίνας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει με τον Νικολάου στο 25’ που πλάσαρε με υποδειγματικό τρόπο τον τερματοφύλακα Διαμαντόπουλο. Το β’ ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν στο 60’ με τον Γκουτζιλίκα κάνοντας το 1-1.

Στο 62’ο Γεωργίου δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή και έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 69’ ο σκόρερ των φιλοξενούμενων χάνει μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ευθυμιάδης.

Στο 75 ο Τσάτσος δεν μπορεί να σκοράρει καθώς ο Ευθυμιάδης λέει όχι σε δυνατό σουτ του επιθετικού του Αστέρα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στρατή με βοηθούς Κασσαβέτη και Μπούρδο.

Λαμπερή : Ευθυμιάδης, Τσιρίκης, Φαρμάκης, Αλεξούδης, Νικολάου, Κοντός, Καραχάλιας(46’ Λίγγος), Γεωργίου(67’ Παππάς), Βασιλείου, Χριστοδούλου.

Αστέρας Άνω Λιοσίων: Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου(36’ Τζάνος), Νερούτσος, Νάστος, Σοφιάς, Γκουτζιλίκας, Τσάτσος, Μάντσος, Σραυγιανουδάκης(62’ Νικολίτσας).

Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply