Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δίκαια η Πεύκη 2-0 τον Πανερυθραϊκό

Μέτρησε η εμπειρία της Πεύκης.

Published

on

Ανώτερη η Πεύκη επικράτησε δίκαια εκτός έδρας με 2-0 του Πανερυθραϊκού. Στον αγώνα μέτρησε η εμπειρία της φιλοξενούμενης ομάδας η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις λίγες φάσεις που δημιούργησε.

Αντίθετα ο Πανερυθραϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο πρώτο ημίχρονο τον ευνοϊκό αέρα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Παπάζογλου και με σουτ Αντιόλ που πέρασε λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Πεύκη προηγήθηκε στο 51΄όταν μετά από σέντρα του δραστήριου Μάνγκαν ο Ετόκα από κοντά σημείωσε το 0-1.

Ο προπονητής της ομάδας Νέας Ερυθραίας πέρασε στον αγώνα τον Γαζή για να πιέσει για την ισοφάριση αλλά ένα καλό σουτ του Γκόλια ήταν η μοναδική καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο 70΄ο Μαρκομιχάλης με απευθείας χτύπημα φάουλ πέτυχε το 0-2 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στη φάση του γκολ μερίδιο ευθύνης φέρει και ο τερματοφύλακας Μολφέσης.

Καλή η διαιτησία του κ Παπαπέτρου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γκόλιας (75’ Τορλαχίδης), Ζούνα(60΄Γιαννόπουλος), Σαξανίδης, Βελαώρας, Λαζαρίδης, Αντιόλ, Παπάζογλου, Αντωνιάδης, Λουκάς, Παπαθανασίου (56΄Γαζής).

ΠΕΥΚΗ: Καραγιώργος, Καψάσκης(55΄Μουστάκας), Αλεβίζος, Παπαγιώργης, Πιτέλης, Ψιλούδης, Καραμπέτσος, Βαλσάμος, Ρόκα(46΄Μαρκομιχάλης), Μάνγκαν,Παπιδάκης(22΄λόγω τραυματισμού Ετόκα).

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply