Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Disk full (/var/tmp/#sql_495c_0); waiting for someone to free some space...]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (247602) ORDER BY t.name ASC

Γ Εθνική: Αύριο η κλήρωση για τα μπαράζ – 29/04 η σέντρα – stoplekto.gr

Γ Εθνική: Αύριο η κλήρωση για τα μπαράζ – 29/04 η σέντρα

Γ Εθνική: Αύριο η κλήρωση για τα μπαράζ – 29/04 η σέντρα

Οριστικά την Τετάρτη (18/4) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Football League, αφού η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ την Τρίτη (17/4) προχώρησε στην επικύρωση των πρωταθλητών.

Όπως αναμενόταν, η ερώτηση – καταγγελία του Άρη Παλαιοχωρίου σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής του Ηρακλή στα μπαράζ έπεσε στο κενό, με τους «κυανόλευκους» να ανακηρύσσονται και τυπικά πρωταθλητές. Ανάλογη τύχη είχε και η καταγγελία της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ, ενώ, απορρίφθηκε η προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Έτσι, Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΝΠΣ Βόλος, Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος θα μπουν κανονικά την Τετάρτη (18/4) στην κληρωτίδα της ΕΠΟ, προκειμένου να οριστεί το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ. Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα συγκροτήσουν τον βόρειο όμιλο και οι υπόλοιπες τον νότιο και ύστερα από διεξαγωγή ενός μίνι πρωταθλήματος, οι δύο πρώτες εκάστου ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη Football League.

Όσο για τη σέντρα; Αποφασίστηκε το εναρκτήριο λάκτισμα να δοθεί στις 29 Απριλίου, ενώ η «αυλαία» θα πέσει στις 27 Μαΐου. Προκειμένου να συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική, κάποια Τετάρτη. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ προσανατολίζονται στη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής στις 2 Μαΐου, ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο για την ώρα.

Πηγή: metrosport

Αρθρα απο

Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Error writing file '/var/tmp/MYq2mITo' (Errcode: 28)]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (247602) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish' OR wp_posts.post_status = 'acf-disabled') ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 6

Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Disk full (/var/tmp/#sql_495c_0); waiting for someone to free some space...]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_postmeta`

error: Content is protected !!