Connect with us

8ος Όμιλος

Γ Εθνική: Αύριο η κλήρωση για τα μπαράζ – 29/04 η σέντρα

Published

on

Οριστικά την Τετάρτη (18/4) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Football League, αφού η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ την Τρίτη (17/4) προχώρησε στην επικύρωση των πρωταθλητών.

Όπως αναμενόταν, η ερώτηση – καταγγελία του Άρη Παλαιοχωρίου σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής του Ηρακλή στα μπαράζ έπεσε στο κενό, με τους «κυανόλευκους» να ανακηρύσσονται και τυπικά πρωταθλητές. Ανάλογη τύχη είχε και η καταγγελία της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ, ενώ, απορρίφθηκε η προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Έτσι, Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΝΠΣ Βόλος, Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος θα μπουν κανονικά την Τετάρτη (18/4) στην κληρωτίδα της ΕΠΟ, προκειμένου να οριστεί το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ. Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα συγκροτήσουν τον βόρειο όμιλο και οι υπόλοιπες τον νότιο και ύστερα από διεξαγωγή ενός μίνι πρωταθλήματος, οι δύο πρώτες εκάστου ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη Football League.

Όσο για τη σέντρα; Αποφασίστηκε το εναρκτήριο λάκτισμα να δοθεί στις 29 Απριλίου, ενώ η «αυλαία» θα πέσει στις 27 Μαΐου. Προκειμένου να συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική, κάποια Τετάρτη. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ προσανατολίζονται στη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής στις 2 Μαΐου, ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο για την ώρα.

Πηγή: metrosport