Connect with us

slideshow

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε για τον Ολυμπιακό

Δύσκολο έργο θα έχουν απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης” οι Πειραιώτες

Published

on

Μετά από ένα χρόνο απουσίας του, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ με σκοπό να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει στις δύο τελευταίες του συμμετοχές (2008, 2010) να φτάνει μέχρι τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται απόψε στις 21.45 με την γαλλική Μαρσέιγ, στο κατάμεστο όπως πάντα «Γ. Καραϊσκάκης». Με τη βοήθεια του κόσμου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ξεκινήσει μια επιθετική ενδεκάδα, καθώς ένα γρήγορο γκολ ίσως να ήταν και το τέλειο σενάριο για να πάρει ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς. Οι Πειραιώτες υπολείπονται από επίσημα παιχνίδια(μάλιστα σήμερα είναι το πρώτο μετά από πέντε μήνες) και ο Βάσκος τεχνικός ξέρει ότι η ομάδα του δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλο το 90λεπτο, απέναντι στους πιο έτοιμους Γάλλους με επτά παιχνίδια στα πόδια τους.

Η αποχώρηση της τελευταίας στιγμής του Ριέρα στη Γαλατάσαράι έχει πονοκεφαλιάσει τον Βαλβέρδε, καθώς προβληματίζεται για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Αμπτούν δεν έπεισε στο ματς με τον νεοφώτιστο ΟΦΗ την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ παράλληλα ο Τζεμπούρ δεν δείχνει ακόμα έτοιμος για να παίξει στην κορυφή και να δούμε τον Μιραλάς αριστέρα.

Με τα σημερινά δεδομένα πιο πιθανό είναι στην τριπλέτα της επίθεσης να παίξει ο Μιραλάς κορυφή με δεξιά του τον Φουστέρ και αριστερά του τον Γέστε. Λίγο πιο πίσω τους θα είναι ο Ιμπαγάσα και αμυντικά χαφ Μακούν-Φέισα(ή Μοντέστο). Όσο για την άμυνα Μέλμπεργκ και Αβράαμ Παπαδόπουλος δεν χάνουν ποτέ της θέση τους, δεξιά θα παίξει κανονικά ο Τοροσίδης και αριστερά υπάρχει ένα ερωτηματικό μήπως τελευταία στιγμή ο Βαλβέρδε προτιμήσει τον Μαρκάνο αντί του Χολέμπας. Τέλος, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοστάντζο.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, θα προσπαθήσει να πλήξει από νωρίς την αδύναμη άμυνα των αντιπάλων του, ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και να μεταφέρει την πίεση στο απέναντι στρατόπεδο. Η Μαρσέιγ, από την πλευρά της θα θελήσει να διατηρήσει έναν χαμηλό ρυθμό και να ελέγξει το χώρο του κέντρου, αφού γνωρίζει ότι ο χρόνος θα κυλάει υπέρ της, αλλά και το ότι η ισοπαλία δεν την «χαλάει».

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply