Connect with us

Uncategorized

Βλέπει Β Εθνική ο Απόλλων

Σύσκεψη ανόδου στη Ριζούπολη

Published

on

Η… κυοφορούμενη άνοδος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Β’ Εθνική συζητήθηκε εκτενώς σε σύσκεψη και Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η συνάντηση έγινε στη Ριζούπολη υπό τον ιδιοκτήτη της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας Σταμάτη Βελλή και πέρα από τις ευνοϊκές εξελίξεις, αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα μετέχει ο Απόλλων τη νέα σεζόν, ασχολήθηκε και με άλλα θέματα.

Τα βασικότερα ήταν οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα. Στη συζήτηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Στάθης Σταθόπουλος με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Αγγελετόπουλος, ο αντιπρόεδρος Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Καρούλιας και το μέλος του ΔΣ Μπάμπης Αγγελετόπουλος.

*** Με τρεις απουσίες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Απόλλωνα στη Ριζούπολη την Τετάρτη. Προληπτικά δεν πήραν μέρος οι Θανάσης Κόης, Γιώργος Σαββίδης και Μιχάλης Κορώνης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις.

*** Ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας έκλεισε ο Απόλλων… Η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την “κυανόλευκη” ΠΑΕ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σάββατο 24/9 στις 17.15 την Αγία Παρασκευή. Στο συγκεκριμένο φιλικό αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής (για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στους “κυανόλευκους”) ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός Ζοέλ Τομάς.

apollon1891.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply