Connect with us

slideshow

Ασταμάτητο το Κερατσίνι 2-0 την Καστέλλα στο Μοσχάτο

Published

on

Αλώβητο πέρασε και από το γήπεδο του Μοσχάτου το πρωτοπόρο Κερατσίνι, όπου έκαμψε την αντίσταση του φιλόδοξου ΑΟ Καστέλλας με 2-0 και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με ωραίο πλασαριστό σουτ του Τουρνά και θα μπορούσαν στο ημίχρονο να σημειώσουν και άλλα τέρματα, αν δεν είχαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Λιούμπη που κατέβασε τα ρολά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την Καστέλλα να μένει στο 73’ με δέκα λόγω αποβολής του Τζάκο με δεύτερη κίτρινη. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι αν και με αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το Κερατσίνι «κλείδωσε» τη νίκη στο 90’  με δυνατό σουτ του  Διονυσόπουλου.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Ορφανός.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Λιούμπης, Δημόπουλος(67’ Καπογιάννης), Τριανταφύλλου, Τσάκος, Διαμαντόπουλος, Τζάκο, Μηνόγιαννης, Λυκογιάννης, Γεωργίου(46’ Μιχάλης), Τάγκαλος(46’ Παναγιωτόπουλος), Μηνάς.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας, Σκορδίλης, Μαριόλης(86’ Δημητρακόπουλος), Βαττής, Σφυρογιαννάκης, Μάλλης(91’ Λέκκας), Γκιάτης(59’ Διονυσόπουλος), Σαντρία, Τουρνάς, Κουρκούτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply