Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αστέρας Βάρης: Η συνύπαρξη ρεαλισμού (εμπειρίας) με το ρομαντισμό

Αστέρας Βάρης: Η συνύπαρξη ρεαλισμού (εμπειρίας) με το ρομαντισμό

Πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένο κι όμως αληθινο.

Πρόκειται για έναν σύλλογο που έβαλε υψηλά τον πήχη τη φετινή χρονιά, δείχνοντας ότι θα στηρίξει τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιων του.

Με πλάνο που αποσκοπεί στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ο Αστέρας Βάρης πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και αυτό οφείλεται στην επιμονή που έδειξε ο Δημήτρης Πάπιος, στηρίζοντας από την πρώτα ημέρα που ανέλαβε το… νεο αίμα που δεν είναι άλλο από τις ακαδημίες.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βλέπει αυτή τη στιγμή 12 ποδοσφαιριστές (Βεϊογλου, Μαρινάκης, Καραγιαννάκης, Γκέρκι, Μαυροθαλασσίτης, Χαρόπουλος, Κριλής, Κουσιάκης, Ιορδανίδης, Σκουρλής, Καρκαλέτσος, Αγγελίδης, Γιοχανσον) από τους 25 της α’ ομάδας να αποτελούν δημιουργήματα της ακαδημίας του συλλόγου οι οποίοι μάλιστα έχουν ενεργό ρόλο στην πορεία του Αστέρα.

Αυτό δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στον Αστέρα Βάρης είναι άξια θαυμασμού και ότι υπάρχουν ακόμη σωματεία που βάζουν στην άκρη τα… χρήματα και τους παίκτες που έρχονται τη μια σεζόν και αποχωρούν την άλλη.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στους Παπανικολάου και Καββαδία που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και θα μπουν το προσεχές διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα.

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αρθρα απο Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ένας πρωταθλητής στον Παλληνιακό

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Δημητρόπουλος στη Βάρη

Κυριάκου Παντζαρίδη16/01/2018

ΆΟ Άνοιξης – Μάχη Μαραθώνα 1-1

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ13/01/2018

Ο Πάπιος έντυσε στα «κυανόλευκα» τον Γεωργακόπουλο

Κυριάκου Παντζαρίδη09/01/2018

Αλλάζει επιπεδο με Μάγγο

Κυριάκου Παντζαρίδη08/01/2018

Μαρκό – Άνοιξη 2-0

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ16/12/2017
error: Content is protected !!