Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αστέρας Βάρης: Απολογιστική δήλωση του Δημήτρη Πάπιου

Αστέρας Βάρης: Απολογιστική δήλωση του Δημήτρη Πάπιου

Με δήλωση του στα Μ.Μ.Ε.  πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Δημήτρης Πάπιος έκανε το δικό του απολογισμό υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του πέτυχε πολλά φέτος και ότι θα έχει τη δυνατότητα σε βάθος χρόνου να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την ακαδημία.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

Φέτος εγινε μια αρκετά μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα που να εχει παρόν και μέλλον !! Νομίζω ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα και έχω την αισιοδοξία ,ότι μέσα σε λίγα Χρονια ,ο Αστερας θα καταφέρει να αγωνίζεται με αρκετά παιδια απο τις ακαδημίες του . Η αξιοπρεπέστατη πορεία μας και η ανάδειξη της ομαδος μας στην δεύτερη θέση ,ενός πολυ δυνατού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, αποδεικνύει ,ότι οι περισσότερες επιλογές μας ηταν σωστές . Με συνέπεια και όραμα θα προχωρήσουμε ,παντα με σταθερά βήματα ,να πετύχουμε τους στόχους μας!! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια ,στην ομάδα του Παλληνιακου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος ,όπως και σε όλες τις ομαδες που έδειξαν ποσο ανεβασμένο ειναι το ποδοσφαιρο στην Ένωση μας !! Δημητρης Παπιος

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αρθρα απο Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τη Δευτέρα η Γ.Σ. του Αστέρα Βαρης

Κυριάκου Παντζαρίδη15/05/2018

Αλλαγή καταστατικού στον Αστέρα Βαρης

Κυριάκου Παντζαρίδη18/04/2018

Μαγγίνας: «Μας επηρέασαν εξωαγωνιστικοί παράγοντες-Παράγοντας που θα ήθελαν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες ο κ. Πάπιος»

Κυριάκου Παντζαρίδη11/04/2018

Αναβολή της Γ.Σ. στον Αστέρα Βάρης- Στις 17/4 η επαναληπτική

Κυριάκου Παντζαρίδη03/04/2018

Γενική Συνέλευση στη Βάρη τη Δευτέρα 2/4

Κυριάκου Παντζαρίδη26/03/2018

Αστέρας Βάρης-Γλυκά Νερά 1-0

Κυριάκου Παντζαρίδη05/03/2018