Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αρμενική – Παγκράτι 6-0

Published

on

Καταιγιστική ήταν η Αρμενική η οποία και επικράτησε του Παγκρατίου με 6-0 και είναι από χτες πρωταθλήτρια της Γ’ Αθηνών στον 2ο όμιλο. Χατ τρικ πέτυχε ο Δεληγιάννης σκοράροντας στο 14′, στο 20′ και στο 81′, από δύο τέρματα πέτυχε ο Βαβουλιώτης στο 19′ και στο 29′ και από ένα ο Βαργκάνοβ στο 60′. Δεν υστέρησε κανένας παίκτης της Αρμενικής σε απόδοση, ενώ οι μόνοι που διασώθηκαν από το Παγκράτι ήταν οι Νάρας, Σπυρόπουλος και Ξουράφας. Διαιτητές ήταν οι Αθανασίου, Μπιτσικώκος, Κουτσούλης (άριστοι).Επίσης να αναφέρουμε πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Αρμενίων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, αφού στις 24 Απριλίου συμπληρώθηκαν 98 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τιμήθηκε ο Κωσταρίδης όταν έγινε αλλαγή, αφού σταματάει το ποδόσφαιρο.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ακριτίδης, Κοστογιάν, Κοντεμίρης (46′ Ραρικιάν), Γκιρλέμης, Κάρκος, Κωσταρίδης (75′ Ερτζενιάν), Πανταζής (46′ Βαργκάνοβ), Σβάρνας, Δεληγιάννης, Βαβουλιώτης, Γκοργκόλης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Σίλβερς, Σταματίου, Κωνσταντάρας, Μπέκος, Λέκα, Σπυρόπουλος, Σπηλιόπουλος, Κοτσώρης, Ζυγούρας, Ξουράφας, Παπαδόπουλος (26′ Φαρμάκης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply