Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση με Φωτόπουλο για τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές επιβεβαίωσε και στην Αργυρούπολη ο ΠΑΟ Ρουφ, αφού επικράτησε του τοπικού Γ.Σ. με 0-1 χάρις σε γκολ του Φωτόπουλου στο 89′. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας χαμογέλασε και πάλι φτάνοντας τους 28 βαθμούς και την 7η θέση.

Πάντως η ‘Αούστρια’ είχε σε ακόμη ένα ματς σε μεγάλη ημέρα τον Μάκη Κουνάδη καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στις καθυστερήσεις σε κοντινό σουτ του Δρακοντίνδη.

Από την άλλη, οι ‘οράνιε’ που έμειναν στην 8η θέση με 24 βαθμούς γνώρισαν μετά από δυο αγωνιστικής την ήττα που είναι η πρώτη για το 2017, ωστόσο προσπάθησαν αρκετά στο παιχνίδι παίζοντας για περίπου 50′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννίκου στο 40′ με δεύτερη κίτρινη.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Ακογλάνης, Τσάκαλος, Χιόνης, Γιαννίκος, Μητάς (89’ Βασίλι), Κοτρώτσος, Αγγελόπουλος (46’ Κωνσταντινίδης), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης (70’ Μεμμάς), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτσος, Σαμαράς, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Φωτόπουλος, Σκεύης (84’ Ασλάνι), Γαλάνης (63’ Κωτούλιας).