Connect with us

Uncategorized

Αποφασίζει ο Τζίγκερ..

Published

on

Οι εξελίξεις την Δευτέρα (19/9) έφεραν τον Παναθηναϊκό μπροστά σε μία διαφαινόμενη μεγάλη αλλαγή.

 

Ο Βλάσης Τσάκης εκπροσωπόντας τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ, έβδομδο διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε μία έγγραφη πρόταση με σφραγίδα από τον ίδιο τον Πρίγκιπα με σκοπό να προσφέρει σχεδόν 220 εκατομμύρια για τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ξοδεύοντας 50 εκατομμύρια για μεταγραφές αλλά και 150 εκατομμύρια για νέο γήπεδο.

 

Η πρόταση αυτή βρίσκεται πλέον στα χέρια του άμεσα ενδιαφερόμουν, Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του επενδυτή, Βλάσης Τσάκαης, το ποσοστό αυτό είναι για το οποίο ενδιαφέρεται ο Πρίγκιπας που θέλει να επενδύσει στους “πράσινους”.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας ως όφειλε κοινοποίησε τη πρόταση στον μεγαλομέτοχο των πράσινων και την οικογένεια Βαρδινογιάννη οι οποίοι θα την εξετάσουν εξονυχιστικά προτού πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση.

 

Αν φυσικά τους καλύπτει, όπως είχε δηλώσει ο Τζίγκερ, και ο Πρίγκιπας είναι μία εγγυημένη και βιώσιμη λύση για την ομάδα δεν αποκλείεται να δώσει το “Οκ” για να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα.

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες μέρες να υπάρξει και επαφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του, καθώς και με τον ίδιο τον Πρίγκιπα καθώς, μέσω του εκπροσώπου του, δήλωσε πως στις αρχές του επόμενου μήνα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πηγή: woop.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply