8ος Όμιλος

Αποθεώνει Αιγάλεω και Παλτόγλου ο Ηρόδοτος για τη φιλοξενία

Αποθεώνει Αιγάλεω και Παλτόγλου ο Ηρόδοτος για τη φιλοξενία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος ευχαρίστησε τα πρόσωπα από τη διοίκηση του Αιγάλεω που συνέβαλαν ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας τους να παρακολουθήσουν όπως χρειάζονταν την αναμέτρηση. Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Άρη Παλτόγλου τον πρόεδρο του Σίτι που δεν επέτρεψε να δοθεί από τους φίλαθλους της ομάδας το αντίτιμο για το εισιτήριο του αγώνα.
Αναλυτικά, το κείμενο:
«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Άρη Παλτόγλου και ιδιαίτερα τους κ. Παναγιώτη Μανδραφλή, κ. Μηνά Αρχοντάκη, κ. Βασίλη Μέρτογλου και το ΔΣ του Αιγάλεω ΑΟ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και στους πενήντα περίπου φίλους του Ηροδότου που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρευρεθούν κοντά στην ομάδα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι φίλοι του Ηροδότου με εισήγηση του προέδρου κ. Άρη Παλτόγλου και του ΔΣ δεν πλήρωσαν εισιτήρια.
Στο δεύτερο γύρο, στην έδρα μας, θα ανταποδώσουμε στο έπακρο την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Ηλιόπουλος «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας επιθετικά»

Κυριάκου Παντζαρίδη23/10/2018

Ανακοίνωσε Δημογιάννη ο Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη16/10/2018

Επιστροφή Τερζή στον Ιαλυσο

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Ματαιώθηκε το Ιαλυσος-Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη29/09/2018

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018
error: Content is protected !!