Connect with us

4ος Όμιλος

Απάντηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην ανακοίνωση της Κηφισιάς

Published

on

Με αφορμή την ανακοίνωση της Κηφισιάς που διαμαρτύρονταν για τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανων, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πήρε θέση απαντώντας τα εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση της Α.Ε. Κηφισιά για τον ορισμό διατητικού τρίο από το Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων στον προσεχή αγώνα της με τον Ερμή Ζωνιανών και την αναφορά στην ομάδα μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα τα εξής:

«Αγαπητοί κύριοι της Α.Ε. Κηφισιά,

Παρά την ομολογουμένως χιουμοριστική διάθεσή σας απέναντι στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και το χαρακτηρισμό της ομάδας μας ως συμπαθούς, ωστόσο, οι «εμμέσως» αιχμηρές αναφορές σας για τον ορισμό του διαιτητικού τρίο από τα Χανιά στον αγώνα σας με τον Ερμή Ζωνιανών σαφώς και δε γίνεται να μας αφήσουν αδιάφορους.

Δηλώνουμε λοιπόν εξ αρχής ότι συναινούμε -χωρίς να έχουμε την όποια δικαιοδοσία- στην αλλαγή του διαιτητικού τρίο του αγώνα σας με τον Ερμή Ζωνιανών.

Στη μικρή αυτή πορεία μας στη Γ’ Εθνική, δε θυμόμαστε να έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα να ακουστεί ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους «καταστάσεις».

Δεν το δεχόμαστε ούτε καν σαν… χιουμοριστική αναφορά!

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη!

Νομίζουμε δε πως η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατηγορίας που, αν και έχει αδικηθεί πολλάκις, ακόμη και από διαιτητές από την Κρήτη, δεν έχει κάνει ποτέ λόγο (πλην μίας φοράς) για θέματα διαιτησίας.

Σας παρακαλούμε να είσαστε πιο προσεκτικοί στις αναφορές σας για την ομάδα μας.

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε στην ομάδα της Α.Ε. Κηφισιά τη φιλοξενία που έτυχε στα Χανιά στο μεταξύ μας αγώνα, για την οποία μας ευχαρίστησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Αυτό έχουμε επιτύχει… η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να είναι παράδειγμα προς μίμηση, να κινείται ξεκάθαρα και ίσως αυτό πληρώνουμε τη δεδομένη στιγμή, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!