4ος Όμιλος

Ανδράλας: Το θέλαμε περισσότερο (video)

Ανδράλας: Το θέλαμε περισσότερο (video)

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη που πανηγύρισε η Προοδευτική σε βάρος του Ιάλυσου παρουσιάστηκε ο προπονητής των ‘βυσσινί’ Πάρης Ανδράλας, στις δηλώσεις που παραχώρησε. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι κλειστό, όπως το περιμέναμε. Είχε πολύ τακτική, ένα παιχνίδι που στο α’ ημίχρονο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με το 0-0 να είναι δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο πιεστικοί από τον Ιάλυσο, πιο γρήγοροι στη σκέψη. Είχαμε βέβαια κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και μέσα στο παιχνίδι με δυο τραυματισμούς καθώς και απουσιες με κάρτες από παιδιά που ήταν τιμωρημένα και είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Οσοι βέβαια κλήθηκαν να αγωνιστούν έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Στο β’ ημίχρονο όπως σας είπα ήμασταν καλύτεροι από τον Ιάλυσο, κάναμε φάσεις και πριν το πέναλτι. Λίγο προς το τέλος οπισθοχωρήσαμε για εμένα αδικαιολόγητα αλλά καμία φορά το ένστικτο είναι που σε οδηγεί προς τα πίσω παρότι είχαμε αριθμητική υπεροχή’.

Σε ερώτηση για τα σημεία… κλειδιά του σημερινού αγώνα, ο νεαρός προπονητής είπε:

Νομίζω το πάθος και η ένταση που έβγαλαν οι παίκτες στο β’ ημίχρονο και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον Ιάλυσο. Έτσι τουλάχιστον δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι έχουν δυνατότητες αρκεί όπως είπαμε κάποια αποτελέσματα που έχουν έρθει τώρα. Ξεκολλήσαμε από τις τελευταίες θέσεις και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια’. 

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Κόρινθος 2006-Παναχαϊκή (Live Stream)

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Live Stream Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Μιχάλης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου»

Κυριάκου Παντζαρίδη10/04/2018

Οι ‘Φούρνοι Ήπειρος’ χτυπούν την κρίση και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριάκου Παντζαρίδη17/02/2018

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017
error: Content is protected !!