4ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Πλουσής στον Ερμή Ζωνιανών

Ανανέωσε και ο Πλουσής στον Ερμή Ζωνιανών

Η πρώτη ανανέωση στον Ερμή Ζωνιανών αφορούσε εκείνη του Βενιζέλου Ανυφαντάκη ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.

Ο επόμενος ποδοσφαιριστής ωστόσο που πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό δεν ήταν άλλος από τον έτερο αρχηγό των ‘πρασίνων, τον Βασίλη Πλουσή. Ο αριστεροπόδαρος μεσεοπιθετικός των Ρεθυμνιωτών είπε το ‘ναι’ όπως αναμενόνταν και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι για πέμπτη συνεχή σεζόν θα παραμένει στη φαρέτρα του Μανώλη Πατεμτζη.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσ ο σύλλογος έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή με τα εξής λόγια

Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο-κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.

Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του. 

4ος Όμιλος

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Μιχάλης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου»

Κυριάκου Παντζαρίδη10/04/2018

Οι ‘Φούρνοι Ήπειρος’ χτυπούν την κρίση και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριάκου Παντζαρίδη17/02/2018

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2017

Ο Μεζίνη στο Άργος

Κυριάκου Παντζαρίδη23/09/2017