8ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Δημογιάννη ο Παλληνιακός

Ανακοίνωσε Δημογιάννη ο Παλληνιακός

Στην απόκτηση του Χρήστου Δημογιάννη προχώρησε ο Παλληνιακός.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, καθώς τη φανέλα του Παλληνιακού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Χρήστος Δημογιάννης! Ο 28χρονος άσος, που ξεκίνησε τη χρονιά στη Μαρκό, ήρθε σήμερα σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας και πριν από λίγο ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας Βαγγέλη Χαντέ.
Ο Δημογιάννης είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, αφού πέραν της φυσικής του θέσης που είναι αμυντικός χαφ, μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Πέραν της Μαρκό, στην οποία ξεκίνησε από 6 ετών στα τμήματα υποδομής της, ο Χρήστος έχει φορέσει και τις φανέλες των ΠΑΟ Καλυβίων, Πόρτο Ράφτη, ΑΟ Πάρου και Κουβαρά.
Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας μας ο Χρήστος Δημογιάννης ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παλληνιακό. Θα μου δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα να πάρω εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική και αυτό μόνο καλό είναι για εμένα. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Κάλεσμα από Θυέλλα Ραφηνας

Κυριάκου Παντζαρίδη15/11/2018

Διήμερο ρεπό στον Ηλυσιακό-Ευχές σε Σαρλάνη-Παπασπύρου

Κυριάκου Παντζαρίδη26/10/2018

Αυτός είναι ο επόμενος σταθμός του Κώστα Βασιλείου

Κυριάκου Παντζαρίδη26/10/2018

Γ Εθνική: Απευθείας άνοδο για τους πρωταθλητές το νέο έτος-Μπαράζ οι δευτεραθλητες

Κυριάκου Παντζαρίδη25/10/2018

Ανακοίνωσε Βουρνάζο η Θύελλα Ραφηνας

Κυριάκου Παντζαρίδη23/10/2018

Ηλιόπουλος «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας επιθετικά»

Κυριάκου Παντζαρίδη23/10/2018