Connect with us

8ος Όμιλος

Αιγάλεω: Συμφωνία με Φ. Γουνδουλάκη

Published

on

Με δεδομένο ότι το Αιγάλεω θα έθετε υψηλά τον πήχη ήταν σίγουρα ότι η διοίκηση Άρη Παλτόγλου, πλην των παικτών που γνώριζαν την κατηγορία, θα επέλεγε ανάμεσα σε εκείνους και πρόσωπα που θα προέρχονταν από ανώτερες κατηγορίες.

Η πρώτη κίνηση που είχε γίνει ήταν εκείνη της ενσωμάτωσης του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Παρ’ όλα αυτά ο ισχυρός άνδρας των ”μπλε” δεν έμεινε εκεί επιλέγοντας ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από το πρώτο ράφι για να αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του… πολέμου στη μάχη που θα δώσει το Σιτι στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ένα εξ αυτών είναι και ο Φανούρης Γουνδουλάκης που πριν από λίγη έφυγε από τα γραφεία του Σίτι έχοντας δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας.

Συστάσεις για το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και την αξία του δεν χωρούν. Άλλωστε με δεδομένο ότι είχε συνεχή παρουσία στον Πανιώνιο τις σεζόν 2004 έως το 2013 αλλά και στον Πλατανιά την περίοδο 2013 έως πρόπερσι, πιστοποιούν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και χωρίς αμφιβολία θα δώσει ώθηση στους συμπαίκτες του στο Σίτι.

Συν τοις άλλοις, ο Γουνδουλάκης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Καλαμάτα και στη Δόξα Δράμας πέρυσι για μερικούς μήνες, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Ελπίδων έχοντας 15 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα.