Connect with us

Uncategorized

Αιγάλεω – ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Published

on

Μέταλλο μεγάλης ομάδας απέδειξε ότι διαθέτει το Αιγάλεω στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο ιστορικός σύλλογος βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το ματς και πανηγύρισε το 12ο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το σωματείο του κέντρου στάθηκε ανταγωνιστικά μέχρι το 53′, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουκούλας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 22′ με πλασέ του Μιχαήλ. Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στο «Σίτυ» το οποίο πίεσε ασφυκτικά τους «ερυθρόλευκους» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 40′ όταν ο Παπουτσής εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Δουκάκη και με ένα «κεραυνό» νίκησε τον Παππά ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ανέβασε την απόδοση του, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 50′, καθώς η προσπάθεια του Βουτυρά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παππά. Στο 62′ ο Δουκάκης στάθηκε πιο τυχερός σημειώνοντας το 2-1 για το Αιγάλεω με όμορφο σουτ. Στο 80′ ήταν η σειρά του Τζανετάκου να σημαδέψει το δοκάρι του Παππά. Στο ίδιο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες στο γήπεδο αφού ο Μητρόπουλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά πάνω στον Βουτυρά. Λίγο αργότερα, οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπουτσής διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Διαιτητής ήταν ο Πάσκος (Αρκαδίας)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Μητρογιάννης, Παπουτσής, Ταμπάκης (69′ Κουτσοδήμος), Καλής, Ποστόλης, Κλης (32′ Βουτυράς), Δουκάκης (76′ Καμπόλης), Κουμπούλης, Χανιώτης, Τζανετάκος, Πολυκρέτης

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στέφανος Διονυσόπουλος): Παππάς, Διαμαντόπουλος, Κουκουλάς, Μητρόπουλος, Σαλάκου, Ι. Κωνσταντόπουλος, Πλέσσας (72′ Καραϊνδρος), Τζανετέας, Μιχαήλ, Χ. Κωνσταντόπουλος (69′ Ζαγκλής), Γεωργακόπουλος (60′ Ρίζος)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply