Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έχει πάρει φόρα το Ηράκλειο

Published

on

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται το Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα καθώς ούτε ο Θρίαμβος Αθηνών μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις των ασπρόμαυρων. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου επικράτησε με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου. Στο 30′ το αυτογκόλ του Θεμελίδη έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Λαναρά στο 52′ να γράφει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα τελευταία λεπτά όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 92′ με τον Σαλαπάτα.Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηράκλειο ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 75′ τραυματίστηκε ο Τριανταφύλλου κι ενώ ο Κώστας Ψυρόπουλος είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Νταβαρίνος (73′ Θεοδωρακάτος), Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Αναγνωστόπουλος, Αλεξίου, Δημογιάννης, Καλιαμπάκας (63′ λ.τρ. Μπράχο), Κατσούλης, Δήμας (12′ Λαναράς).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Κώστας Αρζένης) Αλευρής, Ζαχαρόπουλος (67′ Σαλαπάτας), Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης Δ., Λιόλιος, Τσιούγκος, Αγγελόπουλος (7′ Νικόλα),  Χριστόπουλος (55′ Συμεωνίδης), Μαστρογιάννης, Παππάς, Μαντακίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply