Connect with us

Uncategorized

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛΚ και Εθνικός Αστέρας

Ισοπαλία στη Λέσβο.

Published

on

Θετικό χαρακτηρίζεται το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί λεσβιακού εδάφους, η ομάδα της ΑΕΛΚ το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της Καλλονής «Κ Κεντέρης» μπροστά σε περίπου 400 φίιλαθλους, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Αστέρα τον οποίο θα βρει εκτός απροόπτου στον δρόμο της στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, όταν αυτό θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Η έλλειψη δυνατών φιλικών φάνηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως ,αφού στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα της ΑΕΛΚ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια αυτό δεν ήρθε.

Γενικά οι παίκτες του Λουτσιάνο έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνισθούν και η παράταση που δόθηκε ως προς την επίσημη πρεμιέρα δουλεύει υπέρ τους ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο να πατάνε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να δείξουν το κάτι παραπάνω στον προπονητή τους και στον κόσμο.

Δεν έδειξε 11άδα

Η 11άδα που παρέταξε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Ο Λουτσιάνο πάντως στο φιλικό δεν έδειξε ενδεκάδα αφού ακόμη δεν έχει κατασταλάξει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει. Ξεκίνησε με ένα σύστημα 4-4-2 το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σουλογάνης δεξιά ο Γάλας αριστερά ο Θυμιόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι Τραορέ Καρακώστας..

 

Αμυντικά φαφ ήταν οι Κριπηντήρης και Εσκάγκλια, δεξιά χρησιμοποίησε τον Μανουσάκη και αριστερά τον Λεοζίνιο. Την επιθετική δυάδα την αποτελούσαν ο δαιμόνιος ΝτοΣάντος και ο Ταραχούλσκι.

 

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα ήταν το φάουλ του Λεοζίνιο που κατέληξε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι στο 18΄ καθώς και η κεφαλιά του Καρακώστα μετά από φάουλ του Θυμιόπουλου που απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις συχνές αλλαγές των προπονητών με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο μόνο φάσεις. Κεφαλιά του Τριανταφύλλου μετά από φάουλ κατέληξε μόλις άουτ και κοντινό σουτ από τον Γιακούμπ των φιλοξενούμενων είχε την ίδια κατάληξη.

 

Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει την Λάρισα στο γήπεδο της σε ένα ακόμη δυνατό τεστ.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΑΕΛΚ: Σουλογάνης (55΄Πουρής), Γάλας (60΄Σεμπέκος), Θυμιόπουλος (46΄Μπρούνο), Τραορέ (67’ Θέος), Καρακώστας (80΄Χάλαρης), Κριπηντήρης ( Εσκάγκλια (67΄Χατζόπουλος), Λεοζίνιο (73΄Βλαστέλλης), Μανουσάκης (46΄Μαρσέλλο), Ταραχούλσκι (46΄Μανούσος) ΝτοΣάντος, (46΄Τριανταφύλλου)

 

Εθνικός Αστέρας:. Παναγιωτόπουλος (46΄Γκίτκος), Χωριανόπουλος (74΄Καζυέτσης), Πουτίδος, Πασκούλεφ, Άντονι ,(81΄Νίχταρης), Νάστος (46΄Γιακούμπ), Σκαρτσίλας

Πηγή: sportlesvos.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply