Connect with us

Uncategorized

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο..

Published

on

Οι ερυθρόλευκοι φάνηκε να καθαρίζουν το ματς μετά από το πολύ καλό πρώτο τους ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 2-0, όμως στο δεύτερο έκαναν τα εύκολα… δύσκολα. Ο Εργοτέλης πάλεψε μέχρι το τέλος να “κλεψει” το βαθμό της ισοπαλίας χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μιραλάς που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, όπως και οι Φουστέ, Μαρκάνο. Ο Ρομάνο σημείωσε τα γκολ του Εργοτέλη.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι ερυθρόλευκοι αφού μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Τζιμπούρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, πέρασε τον Πίρσον αλλά από πλάγια θέση σημάδεψε το δοκάρι. Στην επαναφορά ο Μιραλάς δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το πρώτο του φετινό γκολ.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να μην απειλείται από τους Κρητικούς. Η σημαντικότερη φάση των γηπεδούχων χάθηκε στο 16′ όταν ο Χίμπλινγκερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

 

Με εξαίρεση το δεκάλεπτο 15′-25′ στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και θα έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Μαρκάνο την οποία εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Πίρσον.

 

Ο πολύ καλός Μιραλάς στο 41′ μπήκε στην περιοχή έκανε την ντρίπλα στον Ζούνιορ και ο παίκτης του Εργοτέλη μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο του. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Φουστέρ, με το πρώτο του φετινό τέρμα και έστειλε την ομάδα του με σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να ψάχνει το γκολ που θα τον έβαζε στο ματς και το βρήκε αρκετά γρήγορα. Ο Ρομάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Κοστάντσο στο 55′ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξύπνησαν μετά το γκολ. Ο Τζιμπούρ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 59’και τελικά αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο Μαρκάνο.

 

Στο 76΄μετά από φάση διαρκείας ο Ισπανός βρέθηκε σε καλή θέση και δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

 

Ο Εργοτέλης δεν τα παράτησε. Στο 85′ ο Γιοβάνοβιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Ρομάνο από κοντά σκόραρε για δεύτερη φορά και έβαλε… φωτιά στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς.

 

Οι Κρητικοί βγήκαν μαζικά στην επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα τους έδινε το βαθμό της ισοπαλίας.

 

 

 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης (81′ Κυριακίδης), Χίμπλινγκερ (46′ Σαρρής), Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (71′ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης

 

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Φουστέρ (73′ Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν (62′ Ιμπαγάσα), Μιραλάς (88′ Μέλμπεργκ)

Πηγή:newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply