Connect with us

stoplekto

Άλωσε το Λαύριο ο Κεραυνός Κερατέας

Published

on

Σπουδαία πρόκριση για τον Κεραυνό Κερατέας στο Λαύριο επί του τοπικού Ολυμπιακού με σκορ 1-0 για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Οι ‘κυανόλευκοι’ στάθηκαν αρκετά τυχεροί στο γήπεδο ‘Γιώργος Ραφιάς’, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια για να σκοράρουν είτε για το προβάδισμα είτε για την ισοφάριση. ‘Χρυσός’ σκόρερ για το συγκρότημα από την Κερατέα ήταν ο Ντεντέους με διαγώνιο σουτ στο 52′ έπειτα από ασίστ του Σεΐντι. Στο 40′ ο Βαφειάδης είχε το πρώτο δοκάρι με κεφαλιά, με το ίδιο τρόπο ο Ζουμάς στόχευσε τους αντίπαλους δοκούς στο 52′, ενώ το τρίτο δοκάρι για τους ‘ερυθρόλευκους’ ήρθε στο 57′ σε σέντρα σουτ του Βασιλείου. Πάντως, στην διατήρηση του ‘μηδέν’ συνέβαλε και ο Χαντζάρας στο 85′ εξουδετερώνοντας όμορφα δυνατό σουτ του Μινάι.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Γουρνιάς, Δουλγεράκης.

Ολυμπιακός: Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Πάνου, Δημητρόπουλος, Ζουμάς, Τσίκλος (51′ Παπαγεωργίου), Κορώνης (68′ Μινάι), Καινούργιος (46′ Ρόσι).

Κεραυνός: Χαντζάρας, Κριεμάδι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Μπρότσι, Τραϊτοράκης, Μπαξεβάνης (50′ Λοντσάρης), Λαμπρογεώργος (50′ Ντεντέους).