6ος Όμιλος

Άγγιξε… Σούπερ Λιγκ η πρώτη προπόνηση του Ιωνικού

Άγγιξε… Σούπερ Λιγκ η πρώτη προπόνηση του Ιωνικού

Οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα, παρουσία διψασμένου κόσμου που ονειρεύεται έναν Ιωνικό πανίσχυρο και μεγάλο, και μια προσπάθεια που αποπνέει υγεία.
Αυτά θα ήταν τα στοιχεία που θα μπορούσε κανείς να περιγράψει το κλίμα που επικρατούσε στην πρώτη προπόνηση του Ιωνικού.
Παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός ξεκίνησε μια νέα χρονιά, που υπό την προεδρία του Χρήστου Κούγια, γιου του Αλέξη Κούγια, θα επιδιώξει να φτάσει και πάλι ψηλά.
Χαμογελαστά πρόσωπα, ο κόσμος να τραγουδάει από τις 18.00 μέχρι τις 19.45 όπου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, ήταν τα όσα επικρατούσαν από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη Νεάπολη
Σκηνικά από ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία και όχι στην Γ’ Εθνική.
Ο Ιωνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση, με τη διοικούσα επιτροπή να έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των παικτών λίγο μετά τις 18.15.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ιωνικού, Μάριος Δεριζιώτης, αφού προσφώνησε τα ονόματα του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, ένα ένα τα πρόσωπα γνώριζαν την αποθέωση από τον κόσμο του συλλόγου.

Φώτης Σιακάρας: Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Φώτης Σιακάρας ο οποίος αφού καλωσόρισε τα πρόσωπα και τον κόσμο υπογράμμισε τα εξής:
«Ο Ιωνικός κύριοι είναι μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Εκτός από οτι πρέπει να γίνουμε ομάδα και πάλι, έχω να πω ότι το προηγούμενο διάστημα και ενώ αναζητούσαμε πρόσωπα να αναλάβουν, αρκετοί μας γύρισαν την πλάτη. Όμως ο Ιωνικός στάθηκε και πάλι στα πόδια του.Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό ας το καταλάβουν πολλοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Κούγια που είναι κοντά μας».

Χρήστος Κούγιας: «Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Κούγιας όπου και τόνισε: Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Σας ευχαριστώ που δίνετε δυναμικό παρών. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να δίνει το παρών κάθε Κυριακή στο γήπεδο, και στο τέλος όλοι μαζί είμαι σίγουρος ότι θα χαμογελάσουμε».
Λίγη ώρα μετά ξεκίνησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του.

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Θανέλλας: Να… καθαρίσουμε το όνομα της ομάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη21/09/2018

Χαντές: »Η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με τίτλο για τον Παλληνιακό»

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Προοδευτική: Τελευταίο τεστ με Αγίους-Ικανοποίηση Γκάτζιου

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στύλος ο νέος τεχνικός του Αιολικού

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Έγραψε ιστορία η Θύελλα Καμαρίου-Στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Κάλεσμα Θύελλας Καμαρίου ενόψει Σπάρτης

Κυριάκου Παντζαρίδη14/09/2018
error: Content is protected !!